Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos információk - keszthelyi turizmus képes leírás - Keszthelyi turizmus.tlap.hu
részletek »

Hasznos információk - keszthelyi turizmus - Keszthelyi turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszthely-turizmus.tlap.hu » Hasznos információk - keszthelyi turizmus
Keresés
Találatok száma - 9 db
Balatoni Hajózás

Balatoni Hajózás

A balatoni személyhajózás 1846. szeptember 21-én indult meg. Ezen a napon bocsátották vízre az első gőzhajót, a Kisfaludyt. Az elmúlt több, mint 160 év alatt cégünk a balatoni turizmus meghatározó részévé vált. Társaságunk a legnagyobb hajózási cég a tavon, legismertebb tevékenységei a személyhajózás, kompközlekedés és vitorláskikötők üzemeltetése. A balatoni személyhajó-forgalom nagy részét 21 motoros személyhajó, egy 25 fő befogadóképességű vitorlás, valamint a Calypso gyorshajó bonyolítja le. A Balaton északi és déli partja között a híd szerepét tölti be a Szántódrév-Tihanyrév útvonalon közlekedő 4 kompunk. Évente több százezer utas és jármű kel itt át. A személyhajóink ma már a Balaton 22 kikötőjét érintik. A legtöbb kirándulóhajó a Tihanyi-félsziget és a badacsonyi borvidék nevezetességeinek megtekintésére szállítja utasait.

Helikon Rádió

Helikon Rádió

A Helikon Rádió 2001. júniusa óta sugározza Keszthelyről zenés kereskedelmi adását az FM 99.4 MHz-en. 2011. július 1-től már Nagykanizsán, az FM 95.6 Mhz-en is fogható a műsorunk. Napi 24 órában Keszthelyen és annak 30 km-es körzetében, valamint Nagykanizsán és a város kb. 40 km-es körzetében szól a Helikon Rádió. Központi szerkesztőségünk a Keszthely Plázában kialakított látványstúdióban működik. Önálló hírszerkesztői stábunknak köszönhetően a leggyorsabb és legmegbízhatóbb helyi információforrás tudunk lenni, legyen az közéleti vagy politikai történés, kulturális esemény, közlekedési információ. A helyi információkon túl természetesen az ország és a nagyvilág híreiről is beszámolunk. Műsorainknál és a zenei szerkesztésnél is amellett, hogy elsődleges célunk a szórakoztatás, kiemelt figyelmet fordítunk a valódi értékek közvetítésére.

Keszthely Tourist

Keszthely Tourist

A cég 1989-ben alakult, 1994-ig több tulajdonossal működött, 1994-től a jelenlegi ügyvezető tulajdonában áll. Tizenöt év után a Balaton északi partjának legtöbb településén és a környező gyógyfürdővárosokban ma már összesen 10 utazási irodát működtet 20 állandó és további 50 szezonálisan foglalkoztatott munkatárssal. Az irodahálózatot a keszthelyi székhelyű főiroda irányítja. A keszthelyi, hévízi és zalakarosi irodák egész évben, a Balaton északi partján lévő irodák szezonális nyitvatartással működnek.

Pelsoline

Pelsoline

A Balatoni Villamoshajó Kölcsönző és Értékesítő Kft a Balaton-part keszthelyi szakaszán többféle lehetőséget nyújt a környezettudatos hajózásra. E-boat logó alatt környezetbarát elektromos hajók bérbeadásával és értékesítésével foglalkozik a keszthelyi Városi Strandon található e-port területén. Pelsoline logó alatt kiegészítő balatoni hajós programok széles palettáját kínálja a kikapcsolódni vágyóknak a keszthelyi közforgalmú kikötőből. Társaságunk az alábbi előre megszervezett programokkal és rendezvényekkel várja a kikapcsolódni vágyókat, de természetesen az előre megtervezett útvonalakon túl, további, egyedi igények alapján összeállított kikapcsolódási lehetőségek megszervezését is vállaljuk.

Sétahajó

Sétahajó

Várja Önt a Hableány történelmi emlékhajó, a Balaton egyetlen lapátkerekes gőzhajó replikája és a Sissy Hercegnő kalózhajó, egy balatoni hajókirándulásra!!! Reméljük, hogy honlapunk részletes tájékoztatást ad társaságunk szolgáltatásairól és aktuális program ajánlatairól, hogy Ön és kedves családja, barátai társasága részére aktív kikapcsolódását, szórakozást biztosítsunk. Legyen szó egy órás hajókirándulásról, több órás hajóbérlésről vagy egész napos rendezvény lebonyolításáról. Információért, illetve személyre szabott ajánlatunkért hívjon minket bizalommal.

Szállás ajánlatkérés

Szállás ajánlatkérés

Balaton-parti, keszthelyi nyaralását tervezgeti, de még nem találta meg az ideális szálláshelyet? Olcsó szállásokat keres, netán gyorsan lenne szüksége a válaszra vagy éppen Szép Kártyával szeretne fizetni? Ezen feltételekre nálunk mind szűrhet, hogy könnyen megtalálja a leginkább az Ön elgondolásaihoz illő vendégházakat, apartmanokat. Ajánlatkéréseit elküldheti egyesével is, de akár össze is gyűjtheti és küldhet csoportos módon szállás ajánlatkérés egyszerre akár 10 kiválasztott keszthelyi szállásadó számára is.

Utazás Keszthelyre, akciósan!

Utazás Keszthelyre, akciósan!

Világot néznél? Szeretnél lazítani? A Bónusz Brigád oldalán megsasolhatod az akciós keszthelyi utazás szolgáltatásokat. A bónusz megkapásának titka nem egyéb, mint hogy hozzád hasonlóan más utazni vágyókat is érdekelje az általad kinézett utazás bónuszok Keszthelyen. Amint ez bekövetkezik, a bónusz minden érdeklődő számára automatikusan elküldésre kerül. Ezt pedig kuponhoz hasonlóan tudod felhasználni a kiszemelt keszthelyi utazás folyamán. Szóval ha épp utazni készülsz, okvetlen vess egy pillantást az aktuális utazás bónuszokra Keszthelyre.

West-Balaton Kártya

West-Balaton Kártya

Szeretnének 50% árengedményt kapni a strand bérletek árából, kedvezményesen vacsorázni a nyaralás alatt vagy további turisztikai kedvezményeket igénybe venni? Hogyan? Ha legalább 3 éjszakát városunkban töltenek és a szálláshelyük ezt igazolja, akkor a keszthelyi Tourinform Irodában ingyenesen kiállítják Önöknek névre szóló kedvezmény kártyájukat. A kártya mellé járó füzet tartalmazza a kedvezményeket nyújtó szolgáltatókat. Hol vehető igénybe? A West-Balaton kártyával a vendégek több mint 90 turisztikai szolgáltatónál jogosultak kedvezményre a Nyugat-Balaton régióban: Keszthelyen, Gyenesdiáson, Vonyarcvashegyen, Balatongyörökön, Zalaszentgróton, Hévízen, Zalaszentlászlón, Balatonszentgyörgyön, Kehidakustányban, Reziben és a zalaegerszegi Aquacityben.

Zala Volán

Zala Volán

Cégünk és jogelődje immár 60 éve áll az utazóközönség szolgálatában. 1992 december 31-e óta részvénytársaság formájában működik. Nehéz gazdasági körülmények között próbálunk eredményesen gazdálkodni, miközben arra törekszünk, hogy szolgáltatásainkkal az utasok igényeit minél magasabb színvonalon elégítsük ki.

Tuti menü