Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fotó, film, könyv - keszthelyi turizmus képes leírás - Keszthelyi turizmus.tlap.hu
részletek »

Fotó, film, könyv - keszthelyi turizmus - Keszthelyi turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszthely-turizmus.tlap.hu » Fotó, film, könyv - keszthelyi turizmus
Keresés
Találatok száma - 5 db
Élőben az ország

Élőben az ország

Magyarország területén lévő kamerák segítségével élőben pillanthatuk be egy-egy város, táj életébe. Egy térkép segítségével utazhatunk az országban. Keszthely, Fonyód, Balatonboglár, Siófok, Tihany és még számos balatoni település kamerája.

Keszthely

Keszthely

MeneTrend Itthon: Keszthely RtlKlub videó a városról. Keszthely élénk turizmussal rendelkező város Zala megyében, a Keszthelyi kistérség központja. itt található az első fürdőház, amely a 19. század végén épült.

Keszthelyi fotók

Keszthelyi fotók

Szép fotók Keszthelyről, a városközpontból a Balaton-parti sétányról, a kikötőről, a szigetfürdőről, a hullám szállóról, a városi parkról a Helikon emlékművel, a kastélyról és a Fő- téri templomról.

Törzsutas: Hévíz

Törzsutas: Hévíz

Törzsutas: Hévíz RtlKlub film Magyarországon is vannak csodák. Most ezek egyikéről lesz szó. Keszthelytől mindössze néhány kilométerre van egy különleges tó, amelynek télen-nyáron meleg a vize.

Videó Keszthelyről - ahogy már nem láthatjuk

Videó Keszthelyről - ahogy már nem láthatjuk

Videó Keszthelyről. Ahogy már nem látjuk, hiszen nagyszabású felújítási munkálatok folynak a Fő téren és a Balatonparti sétányon és kikötőben. Szép képek a város központjáról, a kastélyról és kastély parkról, valamint a Balaton partról.

Tuti menü