Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Programok képes leírás - Keszthelyi turizmus.tlap.hu
részletek »

Programok - Keszthelyi turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: keszthely-turizmus.tlap.hu » Programok
Keresés
Találatok száma - 5 db
A fekete leves - A kávé története

A fekete leves - A kávé története

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum és a Fazakas ∓Kimmel gyűjtemény közös, utazókiállítása június 3-től Keszthelyen, a Balatoni Múzeumban látható. Miben készül a török és miben a német feketeleves, és mit köszönhet a kávékedvelő Európa egy nyolcvanesztendős párizsi érseknek? Milyen lokomotívokkal kísérleteztek az olasz konstruktőrök? Mi történik pontosan a kotyogó vagy a karos presszógép belsejében? Ha mindezekre - és még sok más érdekességre - kíváncsi, több száz kisebb-nagyobb kávéfőzővel várjuk a kávé, a technika és a történelem szerelmeseit. A kiállítás 2012. június 13. 16:00 órától 2012. szeptember 02. 18:00 óráig tekinthető meg.

Goldmark Károly Művelődési központ és Balaton Színház

Goldmark Károly Művelődési központ és Balaton Színház

A Goldmark Károly Művelődési Központ 1952 óta szolgálja ki Keszthely város művelődési és kulturális igényeit. Az új színház 2002-es átadásával intézményünk - amely közművelődési színtérként, színházként, és kongresszusi központként egyaránt funkcionál - a környék legnagyobb rendezvényszervezőjévé vált. Kulturális tevékenységünk szerteágazó. Befogadó színházként több ezer elégedett bérletest láthatunk vendégül évről évre. Hangversenyeinken, koncertjeinken számtalan híres és elismert hazai és külföldi zenekar, előadó szórakoztatja a közönséget. Sokszínű kínálatát nyújtjuk az ismeretterjesztő előadássorozatoknak, kluboknak, szakköröknek, tanfolyamoknak. Az érdeklődőket egész évben színvonalas kiállítások várják. A hagyományos rendezvényeink mellett szervezői, társszervezői, lebonyolítói vagyunk olyan nagyszabású fesztiváloknak, mint a Helikoni Ünnepségek, a Balaton Fesztivál, a Zalai Borcégér, a Keszthelyi Nyár és Ősz, vagy a Balaton Filmfesztivál.

Jó estét nyár, jó estét Keszthely

Jó estét nyár, jó estét Keszthely

A rendezvénysorozat keretein belül a 2012-es Helikoni Ünnepségek diákfellépői, amatőr társulatok és zenekarok, valamint profi művészek fogják szórakoztatni a nagyérdemű közönséget Keszthely belvárosában és a Balaton-parton, minden héten szerdán és csütörtökön. A színpadon: néptánc, moderntánc és orientálistánc bemutatók, komoly- és könnyűzenei koncertek, gyermekműsorok, utcabálok, táncházak...

Keszthelyi Borünnep 2014

Keszthelyi Borünnep 2014

Keszthelyi Borünnep 2014. A bor összehoz Keszthelyen. Belvárosi borfesztivál a Belvárosi Kereskedők Egyesületének szervezésében. Történelmi Borvidékek találkozása a keszthelyi belvárosban. Kísérőprogramok, muzsika, gasztronómia vár a kedves érdeklődőkre.

Keszthelyi programok

Keszthelyi programok

Átfogó információkat kaphatunk az oldalon a keszthelyen megrendezésre kerülő programokról, színházi előadásokról, vitorlás és egyéb táborokról, fesztiválokról, koncertekről a város hivatalos honlapján.

Tuti menü